Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní králík a bylinkové noky

14. 6. 2012

005.jpg

 Rozškvařit si slaninku s celým kmínem,před koncem přidat česnek na plátky a uplně na konec cca osminku másla a nechat uz jen volně rozpustit.Maso opaprikovat,osoli a opepřit.Sat do pekáčku a zalít výpekem ze slaninky.Hodně hustě zasypat cibulí na půlkolečka.Zakrýt a do druheho dne nechat v chladu uležet.Druhy den jen podlit vodou a přikryte péct.Ke konci odkrýt aby byla barvička.Když je maso měkké vyndat ho do štávy masox a rozpusti.Llehce zaprašit moukou.

Noky: ještě teple brambory cca 600g nastrouhat přidat 170g hladké mouky, sůl a svazek nasekaných bylinek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář